Royal Mint Records

Short run vinyl and bespoke musical artefacts

We specialise in short run vinyl editions. Our label showcases great artists and makes exclusive limited editions of their releases. If you've got a great idea get in touch and we'll do the rest. Join our mailing list here to stay up to date and for subscriber only exclusives.

Bossapoika - Ja Vaikka Kuinka Pelkään / Tähdet meren yllä 7"

IMG_1519.JPG
IMG_1512.JPG
IMG_1515.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_1524.JPG
IMG_1519.JPG
IMG_1512.JPG
IMG_1515.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_1524.JPG
sold out

Bossapoika - Ja Vaikka Kuinka Pelkään / Tähdet meren yllä 7"

from 8.00

Ja vaikka kuinka pelkään on järjestyksessään toinen singlejulkaisu kesäkuussa ilmestyneeltä Painottomat-albumilta ja se flirttailee niin fuusiojatsin kuin hip hopin kanssa. Dynaaminen, kolmen minuutin tiivis kappale on tarina selviytymisestä, toivosta ja voimautumisesta epäinhimillisten olosuhteiden puristuksessa. Bossapojan tavaramerkkisoundin takuumiesten basisti Jukka Haaviston ja Rumpali Niklas Ahlsvedin lisäksi singlellä kuullaan Markus Jaatisen perkussioita sekä Mikko ”Gunu” Karjalaisen flyygelitorvea.

Singlen B-puolella Bossapoika hakee intiimin maksimointia omalla versiollaan Unto Monosen Tähdet meren yllä -klassikkotangosta. Bossapojan tulkinnassa tango on korvattu keinuvalla ja staattisella synkoopilla, joka säestää hauraan kaunista kuvaa, jonka Bossapoika tekstillä maalaa. Tämä kappale on turvapaikka, jossa asiat ovat hyvin.

Vinyl Variant:
Add To Cart

© 2014 Royal Mint Records